Teatre8 presenta: Sóc lletja

La companyía Teatre8 de Tarragona presentarà el proper diumenge dia 19 de maig, a les 19h al teatre Metropol de Tarragona, l'obra Sóc Lletja; una obra de Jordi Sanchez, Sergi Belbel i Òscar Roig, dirigida per Quique Culebras i interpretada per: Nereida Gras, Fèlix Llovell, Cristina Casanova i Miquel Villalba, i amb Narcís Sabaté com a tècnic d'il·luminació i so.

Tots els que esteu interessats en assistir-hi podeu adquidir les vostres localitats a través del teatre Metropol o per la web www.tarracoticket.cat

Sóc Lletja:
Una dona extremadament lletja s'enfronta a un rebuig generalitzat i cruel pel seu físic. És tan horrorosa que amb prou feines troba dos amics que s'apiadin d'ella! La lluita per la seva subsistència en un món que la rebutja i la injuria, que la menysprea i anul·la, l'empeny cap a un camí totalment inesperat que la condueix finalment a Samuel, un ésser totalment oposat a ella, el paradigma de l'èxit en la societat: bell, triomfador i admirat per tothom. La història representa un viatge radical, cru però sincer, divertit i violent, pel costat més lleig i més bonic de la vida.