11a Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar
Uns 5.000 espectadors participaran a la 11a Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya.

Pineda de Mar esdevindrà aquest proper cap de setmana la capital del teatre amateur de Catalunya. Vora uns 5.000 espectadors assistiran, del 3 al 5 de maig, a algunes de les 38 representacions programades dins de la 11a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya,  organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, l'Ajuntament de Pineda i el Centre Cultural i Recreatiu local amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Enguany, la Mostra es suma als actes d'homenatge de l'Any Espriu i oferirà dos espectacles en honor al poeta. En concret, el grup Pentagrama de Valldoreix representarà l'espectacle recitat La Roda del Temps. Aula Espriu i l'Associació Cultural Recreativa de Fals, Antigona. Així mateix, l'acte central, previst per diumenge a les 11:45h al Centre Cultural i Recreatiu, servirà per recordar la figura del poeta amb la participació del seu nebot, Sebastià Bonet, junt amb el Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat, Lluís Puig; l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Josep Rafecas, i el president del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, Joaquim Gibert.

La Mostra comptarà amb la participació de 38 grups de teatre amateur de tota Catalunya. Com a novetat, per primer any, un grup de l'Occitània hi serà present. Es tracta de la Companyia Théâtre Evasion de la regió de Midi-Pyrénées, que representarà l'espectacle Montségur, el sacrifici càtar, diumenge a les 12h. En total, 600 actors, actrius i tècnics amateurs participaran a la trobada.

Durant tres dies Pineda de Mar es transformarà en un escenari teatral. Sis espais acolliran tot tipus de representacions: teatre de carrer, infantil, musical i petit format i poesia, entre d'altres. La programació destacada per la gran varietat d'estils, autors clàssics, autors contemporanis i creacions pròpies.
Podeu consultar la programació a traves del facebook de la Mostra https://www.facebook.com/la.mostra.3